Koffie lost niet alles op, maar wel veel. Heb je nog een vraag? Plan dan een digitaal koffiemomentje in met één van onze experts.
send Check beschikbaarheid
In Nederland geldt momenteel een avondklok van 21:00 uur tot 04:30 uur. Het is burgers niet toegestaan om binnen dat tijdvak buiten te zijn, tenzij dit noodzakelijk is. Een van de noodzakelijke redenen kan zijn dat een werknemer van zijn werkgever voor zijn werk tijdens de avondklok naar buiten moet. De werknemer moet in dat geval een ‘Werkgeversverklaring Avondklok’ bij zich hebben. De werkgever bepaalt of de werknemer zo'n verklaring ontvangt en vult de verklaring in. Het is niet de bedoeling dat je als werkgever zelf een verklaring opstelt, gebruik dient te worden gemaakt van de door de overheid beschikbaar gestelde template.

Maak je gebruik van onze software Cobra? We hebben in Cobra twee templates toegevoegd die Cobragebruikers gratis kunnen gebruiken om gemakkelijk de ‘Werkgeversverklaring Avondklok’ klaar te zetten in het HR-dossier van de betreffende werknemers. Zo heeft je werknemer altijd zijn of haar verklaring op zak.
Laatst aangepast op: 03/02/2021